.

.

Wellsystem SPA

- en ægte wellness-oplevelse, der stimulerer dine sanser!

Spa-enheden monteres på massage-maskinerne og komplementerer hydrojetmassagen med en række behandlingstilbud: Ansigtsbehandling med intens LED Rødt lys terapi, der øger kroppens kollagenproduktion; farve- og aromaterapi samt audiostimulation i de indbyggede højttalere eller via tilsluttet hovedtelefon (ekstra).


Mens du nyder din massage, tager Wellsystem Spa dig ind i en afslappende verden af ​​farver, lette, aromatiske dufte og afslappende lyde. 

Spa enhed til "Touch-modeller"

Spa enhed


Imens massagebehandlingen nydes, inviterer Wellsystem Spa på en rejse i lys, lyd, dufte og farver, der komplementerer en perfekt wellnessoplevelse.

Wellsystem Spa betjenes på touch displayet og kan monteres på både Wave:Touch og MedWave:Touch og tilfører følgende behandlinger:

• BEAUTY LIGHT ansigtsbehandling (LED Rødt lys terapi)

• Farveterapi samt dagslysterapi

• Aromaterapi med æteriske olieudtræk

• Audio:  Afspændingsmusik eller egen palyliste (Bluetooth)


Meditative lyde eller egen musik  


Lydsystemet i Spa-enheden er af høj kvalitet. Et integreret SD-kort og Bluetooth® Connect supplerer massagen med afslappende musik og meditative lyde.

Hvis det ønskes, kan egen smartphone nemt tilsluttes via Bluetooth®, så alle kan nyde sin egen yndlingsmusik, podcasts, afslapningskurser el. lign.

Musikken styres via det store touch-display.

Aromatiske dufte til ren afslapning


Med specielle aromatiske dufte bliver massagen en komplet feel-good oplevelse. Intensiteten af ​​duften kan justeres individuelt. Udover den indre aroma har du mulighed for at tilbyde dine individuelle aromasticks. Aromapindene sættes ganske enkelt ind i åbningen for at nyde din foretrukne duft. Flere forskellige aroma dufte, der sammen med massage giver en afslappende wellness-oplevelse og en følelse af overskud og energi.

Beauty Light - Rødt lys terapi

Det meget intensive LED Rødt lys terapi (Beauty Light) øger kroppens egen produktion af kollagen og plejer huden. Rynker reduceres, huden strammes op, og den generelle hudtekstur kan synligt forbedres ved regelmæssig brug.

I modsætning til de farvede lysprogrammer skal øjnene forblive lukkede, når du bruger Beauty Light. Yderligere sikkerhedsbriller er ikke nødvendige, da lysstyrken af ​​alle farvelysprogrammer kan justeres af brugeren til enhver tid.

Lysterapi 


Lys har en dokumenteret effekt for vores velbefindende. 

Den mørke tid og de mange timer vi tilbringer indendøre øger risikoen for at udvikle såkaldt vinterdepression (SAD), der dræner kroppen for energi. 

Wellsystem Spa er udstyret med en lyshimmel med flere hundrede høj-intensive LED's og bader overkroppen i lys med valgbar bølgelængde, der varierer fra intenst dagslys til rødt lys i området 600-650 nanometer, som effektivt stimulerer kroppens dannelse af naturligt kollagen og elastin.


4 LED lysprogrammer indbygget: Relax; Recharge; Activate & "Rainbow". (Derudover LED Rødt lys terapi).

Oplev en behandling!


Vi vil gerne invitere dig på en gratis behandling og en uforpligtende præsentation af Wellsystem.


Vores showroom er åben for besøg efter aftale og du er naturligvis velkommen til at invitere familie og dine medarbejdere / kollegaer med.


Hvis begejstringen tager over står vi parate med råd og vejledning om alt fra placering, markedsføring og finansiering, ligesom vores dygtige montører sørger for levering, opsætning og instruktion. 


Vi glæder os til at høre fra dig!

Wellsystem Scandinavia

• Råd og vejledning

• Opmåling og projektering

• Levering og montering

• Formidling af finansiering